Povežite se sa nama

Politika

DEMOKRATE TVRDE: Bečića pratila “Dacia” Vojno-bezbjednosne agencije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Izborni centar Demokratske Crne Gore primijetio je, tokom realizacije svojih redovnih aktivnosti, da predsjednika Skupštine Crne Gore i njihove partije, Aleksu Bečića prati vozilo plava „Dacia“. Iz te stranke tvrde kako je provjerom utvrđeno da se radi o vozilu još, kako navode, nedovoljno reformisanih bezbjednosnih struktura iz (VBA) Vojno-bezbjednosne agencije.

-Činjenica da je riječ o upravo takvim strukturama koje su, u najvećem dijelu, zadržale kadrovski i metodološki okvir kakve su imale tokom prethodne vlasti, ne uliva nam povjerenje. Zato postavljamo pitanje zašto ovo vozilo prati predsjednika Skupštine i člana Vrhovnog savjeta odbrane- navodi se u saopštenju dostavljenom Pobjedi.

Iz Demokrata su kazali da traže odgovor koja su ovlašćenja ove kontraobavještajne službe i ko ove službe zloupotrebljava.

-Da li je ovo još jedan segment u procedurama zastrašivanja i napada na neistomišljenike bivše vlasti koje, po Nikšiću, permanentno ovih dana sprovode ostaci bivše vlasti i njihove parainstitucionalne strukture- upitali su iz Demokrata.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije