Connect with us

Politika

DEMOKRATE TVRDE: Bečića pratila “Dacia” Vojno-bezbjednosne agencije

Published

on

Izborni centar Demokratske Crne Gore primijetio je, tokom realizacije svojih redovnih aktivnosti, da predsjednika Skupštine Crne Gore i njihove partije, Aleksu Bečića prati vozilo plava „Dacia“. Iz te stranke tvrde kako je provjerom utvrđeno da se radi o vozilu još, kako navode, nedovoljno reformisanih bezbjednosnih struktura iz (VBA) Vojno-bezbjednosne agencije.

-Činjenica da je riječ o upravo takvim strukturama koje su, u najvećem dijelu, zadržale kadrovski i metodološki okvir kakve su imale tokom prethodne vlasti, ne uliva nam povjerenje. Zato postavljamo pitanje zašto ovo vozilo prati predsjednika Skupštine i člana Vrhovnog savjeta odbrane- navodi se u saopštenju dostavljenom Pobjedi.

Iz Demokrata su kazali da traže odgovor koja su ovlašćenja ove kontraobavještajne službe i ko ove službe zloupotrebljava.

-Da li je ovo još jedan segment u procedurama zastrašivanja i napada na neistomišljenike bivše vlasti koje, po Nikšiću, permanentno ovih dana sprovode ostaci bivše vlasti i njihove parainstitucionalne strukture- upitali su iz Demokrata.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije