Connect with us

Politika

DF BUDVA: Moraćete da se naviknete na naše plotune, nemamo namjeru da stanemo

Published

on

Carević puca iz topa (Društvene mreže)

Demokratski front Budva poručio je odboru Demokratske partije socijalista (DPS) iz tog grada da se naviknu na njihove ”plotune” i da nemaju namjeru da stanu dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima “ne oslobode”.

DF Budva objavio je na Facebook-u: ”Lokalni ogranak organizovane kriminalne grupe u stečaju ponovo se oglašava povodima koje nikako ne razumiju, niti oni koji su digli ruku na svete tradicije našeg naroda i Crkve zbog toga treba da se oglašavaju”.

”Ono što članovi ove OKG u stečaju ne razumiju je da postoje velike porodice, koje žele da zajedno proslave velike praznike, koji su gle čuda upravo to. Porodični praznici.
Podsjećamo da je ovaj vid okupljanja za badnji dan i Božić dozvoljen, te da mjere nisu prekršene. Što se ne može reći patriotsko – komitski skup nekoliko dana ranije ispred Skupštine kada je na stotine pripadnika DPS nagomilano, bukvalno skačući jedni drugima na glavu stajalo i skandiralo najužasnije fašističke poruke koje su odavno trebale da ostanu u onom dijelu istorije kojeg se podsjećamo samo kada želimo da ukažemo na sve grozote koje ostrašćeni i mržnjom zaslijepljeni ljudi mogu jedni drugima da urade”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, oni kao ”Demokratski Front Budva na čijem je čelu Marko Carević baštine tradiciju, porodicu kao osnovnu ćeliju društva i vjeru kao moralnu vertikalu na koju se oslanjaju.

”Što se tiče ”pucanja iz topa”, Uprava policije je rekla svoje – da nema elemenata zbog kojih bi se neko gonio po službenoj dužnosti. Na naše ”plotune” ćete morati da se navikavate, jer nemamo namjeru da stanemo dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima ne oslobodimo od partije koja 30 godina krade i uništava nacionalne resurse naše države”, navode iz budvanskog DF-a.

1 Comment

1 Komentar

  1. velko

    11.01.2021. at 12:43

    staces ti pope kako ti se nece ovo je CG jos nijesi shvatio izgleda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije