Connect with us

Politika

ĐUKANOVIĆ: Tvrdnje Abazovića da dugujem porez državi najobičnija laž

Published

on

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je danas da je objava potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da je poreski dužnik najobičnija laž i prevara.

“Objava Dritana Abazovića da sam poreski dužnik je najobičnija je laž i prevara. Kao građanin Crne Gore Milo Đukanović ne dugujem ni jedan cent po osnovu poreza, ni po bilo kom drugom osnovu”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Abazović je ranije danas kazao da dok priča o navodnom poštovanju Ustava i zakona, Đukanović duguje 12,4 miliona eura poreza državi.

Đukanović je dodao da je tačno da  i javnost o tome sve zna, da je godinama akcionar u kompaniji “Global Montenegro”, koja kao pravno lice, a ne on lično, očitom greškom administracije firme, duguje ukupno 1.900 eura doprinosa.

On je dodao da je dakle  Abazović, koji je trenutno i potpredsjednik Vlade slagao za preko 6.000 puta.

“I nije to najgore u svemu, jer se to dokazuje i brzo i lako. Gore od toga je što misli da smo svi šibicari kao i on, pa je valjda moja priča o identitetu i ugroženosti Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma kojem on služi ustvari zbog izmišljenog poreskog duga. Zastiđe i za Vladu i za Crnu Goru”, naveo je Đukanović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije