Connect with us

Politika

DPS BUDVA: Carevićeva nezakonita rješenja poništena

Published

on

Vladina komisija za žalbe usvojila je sve prigovore i donijela rješenja kojima se poništavaju sva Carevićeva nezakonita razrješenja bivših funkcionera lokalne samouprave, saopšteno je iz DPS-a Budva.

“Uporno smo pozivali Carevića da poštuje zakone i da radi u skladu sa njima, ali ono na šta smo nailazili bilo je bahaćenje osionog političara opijenog izbornim rezultatom. Svaki politički marketing se plaća, posebno loš marketing. Jasno je da će zbog ovakvog epiloga Opština Budva platiti populističko-revanšistički marketing Carevića. To njega svakako neće pogoditi. Bitno je da kamioni Carinvesta i dalje rade punim kapacitetom. To je očigledno i bio Carevićev cilj bavljenja politikom: da sam sebi kroji, onako po svojoj mjeri, ‘domaćinski'”, ističe DPS Budva.

Kako dodaju, odluka Carevića kojom je postavio glavnog gradskog arhitektu Vladana Stevovića isto je nezakonita, te i njega mora razriješiti u roku od sedam dana.

“Naravno da ne očekujemo da ovoga puta Carević postupi po Zakonu. Njegova bahatost nema granica. Posebno sada kada su njegove političke ambicije mnogo veće. Zato će Carevićeva osionost biti samo veća i bez ikakve kontrole. Da li će sada ili možda u nekom budućem vremenu, nadležne državne institucije uvidjeti nešto nezakonito u postupanjima Carevića, ostaje da vidimo”, navode iz DPS-a Budva.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije