Connect with us

Politika

DPS NIKŠIĆ: Koalicija Za budućnost Nikšića najavom slavlja priprema alibi za ubjedljiv izborni poraz

Published

on

Sa jednog od biračkih mjesta

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da je najavljena priprema slavlja zbog navodne pobjede koalicije Za budućnost Nikšića spremanje alibija za sada već izvjestan poraz ove političke skupine.

“Građani Nikšića su svjedoci da je naša politička konkurencija tokom cijelog izbornog dana pokušavala raznim manipulacijama i opstrukcijama da oteža demokratski izborni proces, a isto su radili i prethodnih dana u susret izborima. Međutim, građani Nikšića su odlučili i koalicija Evropski tim za Nikšić uspjela je da i iz ovih izbora izađe kao pobjednik, što će uskoro pokazati i zvanični rezultati”, navode u saopštenju.

Oni pozivaju građane Nikšića da do zatvaranja biračkih mjesta iskoriste svoje biračko pravo, a one koji su to već učinili da u svojim domovima sačekaju rezultate i nakon toga zajedno proslave pobjedu.

“Nadležne organe pozivamo da reaguju i do kraja zaštite pravo građana da slobodno odlučuju o tome ko će njihov grad voditi u naredne četiri godine”, zaključuju u saopštenju.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije