Connect with us

Politika

KONTIĆ: Krivokapić čestitao za sada najveći dobitak velike Srbije

Published

on

Foto: Medija centar

Direktor Mediacentra Sarajevo, novinar i publicista Boro Kontić, ocijenio je da je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, čestitkom povodom Dana Republike Srpske, “čestitao najveći dobitak velike Srbije, doduše najveći dok ne pokore Crnu Goru”.

Burne reakcije crnogorske javnosti, ali i zvaničnika iz BiH, uslijedile su nakon što je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović saopštila da joj je u telefonskom razgovoru praznik čestitao crnogorski premijer.

Vlada Crne Gore nije objavila zvaničnu čestitku, a iz kabineta premijera su saopštili da je nije ni bilo.

“Zvanične čestitke nije bilo, inače bi je objavili na sajtu Vlade, ili na Tviteru. To je bio privatan razgovor premijera sa Cvijanović”, kazali su iz Krivokapićevog kabineta.

Komentarišući čestitku Krivokapića, Kontić za Televiziju Crne Gore kaže da, što se njega tiče, čestitka nije nepostojeća.

“Republika Srpska je ratni plijen i on je ostvaren uz ratne zločine koji podrazumijevaju od koncetracionoh logora do protjerivanja ljudi i ubijanja civila. Tako da ne znam šta je premijer Crne Gore mislio čestitajući Dan Republike Srpske, ali odlično znam šta je uradio. Čestitao je najveći dobitak velike Srbije, doduše najveći dok ne pokore Crnu Goru”, poručio je Kontić.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije