Connect with us

Politika

KOPRIVICA: Pozivam Brana Mićunovića, kao predstavnika DPS-a, na sučeljavanje

Published

on

Napadi na imovinu i pokušaji zastrašivanja političkih neistomišljenika su kukavički čin bez presedana i pokušaj odlaganja izbora u Nikšiću, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

Iz te stranke su kazali da je njihovom aktivisti Igoru Ćetkoviću zapaljen automobil ispred porodičnog doma sat iza ponoći.

Nosilac liste Mir je naša nacija, Momo Koprivica, rekao je da je paljenje automobila Ćetkoviću, niz u “kontinuitetu nasilja i scene kakve Nikšić ne pamti u političkoj kampanji”.

Koprivica je rekao da je napad na privatnu imovinu Ćetkovića osveta za masovni skup Demokrata u Kočanima, kao i što je bio u društvu funkcionera Krsta Radovića, kada su ih 23. februara napale naoružane osobe.

”Nema sumnje ko stoji iza tog čina i razobličeno je političko i kriminalno djelovanje onog ko udara na nikšićku sirotinju. Pozivam Brana Mićunovića, čiji aktivisti udaraju na privatnu imovinu i bilborde političkih neistomišljenka na javno sučeljavanje, kao predstavnika DPS-a”, rekao je Koprivica.

On je optužio predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, da kroz iskazanu zabrinutost zbog epidemiološke situacije, pojedino ”naručeno” medijsko manipulisanje o zdravstvenim kapacitetima, kao i serijom napada kriminalnih hunti, žele da produkuju atmosferu vanrednog stanja.

”To bi bio dodatno alibi Đukanoviću da posegne za mjerom odlaganja izbora u inače složenoj zdravstvenoj situaciji. I to ne samo da izbjegne poraz i produkuje političku krizu, već i da bi opštinska vlast u Nikšiću završila neke nedavno započete pljačkaške poslove, za koje znamo o čemu se radi i vrlo brzo ćemo ih razobličiti”, ustvrdio je Koprivica.

Prema njegovim riječima, nikad Nikšiću nije bio potrebniji mir i što ”ubjedljivija podbjeda nad aktuelnom vlašću u tom gradu”.

Koprivica je pozvao sve Demokrate na mir i suzdržanost i najavio da će sa svojim koalcionim partnerima nastaviti svoj miran pobjednički put ljubavi u političkoj kampanji, nasuprot užasavajućim snimcima paljenja i napada.

1 Comment

1 Komentar

  1. Oksim

    05.03.2021. at 02:41

    A sto ne pozoveš prijatelja Daku???

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije