Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ SE PONOVO PREPORUČUJE: Nisam bio u Srbiji jer me nisu zvali, došao bih sa zadovoljstvom

Published

on

Izbori u Nikšiću pokazali su da se u Crnoj Gori završio period dvopartijske političke igre, koju su svih godina unazad vodili Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokratski front (DF), kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

“Politička scena dobila je nove političke igrače, što je sigurno dobro za demokratiju u našoj državi”, rekao je Krivokapić za srpski nedjeljnik Vreme.

On je kazao da rezultat koalicije okupljene oko DPS-a, partije aktuelnog predsjednika Crne Gore, pokazuje da osipanje DPS-a nije ni jednostavan ni lagan proces, ali da u tom rezulatatu vidi i neke druge činjenice.

“Miješanje u izbore u Nikšiću sa strane je revoltiralo određen broj birača, koji je, tako razmišljajući, prirodno dao glas DPS-u. Nikšićani su vrlo ponosan narod, i to je nekima očigledno promaklo”, naglasio je Krivokapić, prenosi agencija BETA.

On je rekao da u Srbiji nije bio jer ga niko nije zvao, ali da će, ukoliko se promijeni odluka, sa zadovoljstvom doći u Beograd.

“Srbija je za Crnu Goru više od geografije. Nas veže nešto što nijedna vlast, ma s koje strane dolazila, ne može pokidati. Pa kada DPS nije uspio sa 30 godina ubjeđivanja da je Srbija Crnoj Gori isto što i bilo koja druga država, neće moći niko”, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je kazao da je narod dvije države povezan toliko i tako da im politika i nije pretjerano potrebna, dodajući da je on za to da se slijede potrebe svog naroda.

1 Comment

1 Komentar

  1. smilja

    18.03.2021. at 13:42

    Kome ti trebaš mrčeni Rukoljube? Što bi te neko zvao u posjetu? Jedino da se ljudi nasmiju tvojem obrazovanju. Inače se sva Srbija sprda sa tobom povodom tvojih javnih izjava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije