Connect with us

Politika

MEDOJEVIĆ: Pobijedili smo i Krivokapića i ambasade, zahtjevi za rekonstrukciju Vlade su legitimni

Published

on

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, saopštio je sinoć da su lokalni izbori u Nikšiću pokazali da su opravdani i legitimni zahtjevi Demokratskog fronta da Vlada bude rekonstruisana.

“Pobijedili smo Predsjednika države, Predsjednika Vlade i Predsjednika Skupštine, Ambasade, Koncern Vijesti i njihove NVO, ANB, policiju i sve nedirnute struture starog režima”, napisao je Medojević na Fejsbuku.

Prema njegovim riječima, DF, za samo šest mjeseci od parlamentarnih izbora i tri mjeseca poslije “velike prevare prilikom formiranja Vlade”, pokazao da ima svoj politički prostor koji uspješno brani od 2012. godine.

“Imamo svoju ideologiju, program, ideje i ljude. I što je najvažnije da ima svoje vjerne birače!!! Izbori u Nikšiću su pokazali da je Vlada u kojoj 90% vlasti ima URA i vlasnici Vijesti neodrživa i da su zahtjevi DF za rekonstrukcijom Vlade opravdani i legitimni”, napisao je on.

Medojević je čestitao Marku Kovačeviću funkciju gradonačelnika i šefu izbornog štaba Andriji Mandiću na izuzetnom uspjehu.

Prema preliminarnim rezultatima, DPS-ova koalicija je osvojila 18 mandata, koalicija oko DF-11, Demokrate 10, Davidović i URA po jedan mandat.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije