Connect with us

Politika

MITROVIĆ: Vrijeme lažiranja stepena povreda prošlo

Published

on

„Gospodo iz Demokratske partije socijalista, šta očekujete od nadležnih ljekara? Je li da lažiraju kao što su lažirali vaši partijski ljekari i eksponenti. E pa to je vrijeme prošlo i moraćete se pomiriti s tim”, navedeno je u reagovanju Demokratske Crne Gore koje potpisuje Marko Mitrović na saopštenje DPS-a u kom je navedeno da je znakovito što je dežurni koji je donio odluku o zadržavanju Luke Trebješanina u nikšićkoj bolnici brat predsjednika opštinskog odbora Demokrata.

https://portalluca.me/dps-sumnjiv-napad-na-trebjesanina/

Mitrović tvrdi da je krajnje licimjerno da „podvalu i neistinu pokušava plasirati ona partija čija je politička perjanica bivši direktor Ilija Ašanin koji je nečasno i suprotno Hipokratovoj zakletvi lažirao stepen povreda prebijenih maloljetnika, kako bi se izbjegla pravna odgovornost policijskih službenika koji su ta zlodjela činili u ime te partije”.

„Činjenicu da je lažirao stepen povreda tih osoba nije utvrdila ova ili ona partija već je to utvrdila zvanična državna institucija zaštitnika za ljudska prava i sloboda Crne Gore. S indignacijom odbacujemo sve manipulacije i neistinite navode DPS-a koji su sračunati radi urušavanja ugleda institucija koje se napokon oslobađaju i pametno oporavljaju od njihove trodecenijske devastacije o kojoj će vjerujemo i organi zauzeti zvanične sudove u budućnosti. Osoba je primljena na odjeljenje hirurgije radi opservacije kao što je praksa u našoj bolnici uvijek kad se radi o povredama dobijenim u saobraćajnim udesima ili nasilnim putem”, kazao je Mitrović.

1 Comment

1 Komentar

  1. Valter

    27.02.2021. at 22:11

    A evo rezisera (brata)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije