Connect with us

Politika

NAKON SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA: Milo Đukanović jedini kandidat za predsjednika DPS-a, pogledajte ko su kandidati za potpredsjednike

Published

on

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista je u oči sjutrašnjeg 9. Kongresa jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović, a da kandidati za potpredsjednike budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

“Od ukupno predloženih osam biće izabrana četiri potpredsjednika”, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva DPS-a koja je održana sinoć.

Takođe, na sjednici je ponovljeno opredjeljenje da se za dvije godine svi predsjednici Opštinskih odbora kao i predsjednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva.

“Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dijele ove vrijednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije