Connect with us

Politika

NIKŠIĆ: Sjutra počinje sa radom Call centar MUP-a 19820

Published

on

Nikšić, Foto: Facebook

Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić, koji će se održati 14. marta 2021. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.

„Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa. Takođe, građani će pozivanjem ovog broja moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces, a povodom raspisanih izbora za odbornike u Skupštini opštine Nikšić”, saopšteno je iz MUP-a.

„Call-centar“ MUP-a radiće svakog dana, počev od sjutra, 1. marta, u terminu od 8 do 20 časova, dok će u nedjelju, 14. marta, raditi u periodu od 7 do 20 časova.

Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori.

„Napominjemo da će Područna jedinica za upravne poslove, državljanstvo i strance Nikšić, Ministarstva unutrašnjih poslova, u vrijeme održavanja izbora, tj. u nedjelju, 14. marta 2021. godine, raditi u periodu od 7 do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, navode u MUP-u.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije