Connect with us

Politika

OGLASIO SE PREMIJER NA TVITERU: Spasili smo državu od bankrota, za radnike MA tražimo rješenje

Published

on

Vlada Crne Gore stavila je interes države na prvo mjesto, jer je za nas svaki građanin Crne Gore svetinja. Spasili smo državu od bankrota, radimo na realnom budžetu u kome ćemo precizno znati gdje ide svaki cent, krenuli smo u demontažu prethodnog sistema izvršivši neke od ključnih smjena, napisao je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić na Tviteru.

Krivokapić je rekao da niko ko je radio protiv zakona neće biti amnestiran ili pošteđen, i da je Vlada mnogo učinila za samo tri nedjelje rada.

“Niko za koga se ustanovi da je radio protiv zakona i interesa naše države neće biti amnestiran ili pošteđen. Vlada je učinila sve da na zakonit način riješi pitanje kompanije Montenegro airlines, za radnike kompanije intenzivno tražimo rješenje. Pripremili smo Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o slobodi vjeroispovjesti. I još mnogo toga za samo tri nedjelje rada. Za našu odlučnost i konkretno djelanje, dobili smo apsolutnu podršku međunarodnih partnera. Mnogo truda za opšte dobro je pred nama. Zajedništvo je mjera naše budućnosti”, napisao je Krivokapić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije