Connect with us

Politika

PATRIOTSKO KOMITSKI SAVEZ: Gorjeće naše baklje!

Published

on

Patriotsko komitski savez oštro protestvuje zbog sinoćnjeg privođenja Nemanje Pešalja u Tivtu zbog paljenja baklje.

Navode da im nije poznato da je paljenje baklje krivično djelo, kao i da im nije poznato da je iko ikada privođen zbog paljenja baklje?

„Stoga ovaj čin smatramo kao oblik zaplašivanja učesnika patriotske auto kolone za odbranu nezavisne i suverene države Crne Gore, koji nikada neće postići svoju svrhu. Jer Crna Gora je ustala i brani svoje pravo na državu, crkvu, jezik i naciju“, navodi PKS.

„U vremenu kada najveći negatori crnogorstva beskrupulozno sprovode svoj plan o slabljenju države i uništavanju institucija sa prefiksom crnogorske, kada se opet izazivaju manjinski narodi surovom pričom o „nedokazanom“ zločinu u Srebrenici, o nelegitimnosti Haškog tribunala, kada se priprema izmjena zakona o prebivalištu i državljanstvu, u susret popisu stanovništva, očekivati da će Crnogorci svih vjera to mirno posmatrati je teška i kobna iluzija u kojoj žive predstavnici „apostolske“ vlasti, predvođeni mladim i nervoznim pendrekom države!

Crnogorski pokret otpora postoji; dio njega je i Patriotsko komitski savez i svi ostali suverenisti, koji, poštujući svoj i tuđe živote, auto kolonama pokušavaju izraziti svoj protest cijelom svijetu zbog dešavanja u domovini. Nije ni bivša ni sadašnja vlast „pet para“ davala da kazni učesnike litija i lizanja jedne kašikice, koji su doprinijeli širenju epidemije, a sada su našli da mladosti koja pali baklje, određuju kaznene mjere! Neće moći! Goreće naše baklje svake nedjelje dok vlast ne shvati da joj niko ne brani da vlada, ali joj branimo i branićemo da uništava Crnu Goru!“ saopštavaju iz Patriotsko komitskog saveza.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije