Connect with us

Politika

PKS: Smjena čelnika nikšićke policije pozadina predstave o prebijanju Trebješanina

Published

on

Foto: PKS Facebook

Patriotsko komitski savez poziva Andriju Mandića i njegov Demokratski front da ne stvaraju ambijent za sukobe jer, kako ističu, neće dobro proći s tom namjerom.

„Navodeći da je napadnut momak koji je već grubo zloupotrijebljen od strane njihovog kandidata za gradonačelnika, kada mu je suflirano šta da kaže i kako da kaže, presmiješna je nova priča da je onu „pticu“ neko izudarao šipkama, jer bi i običan šamar dotičnom napravio bar „šljivu“ na oku, i spakovao ga u krevet! Snimak iz sobe bolnice, na kojem dečko opušteno leži u trenerci, bez ijednog vidljivog traga udaraca, čak i bez jastuka(?) ponovo je samo lažni i podmukli scenario četničkog vojvode, koji u tim pričama živi cijeli svoj život”, ističe se u saopštenju PKS-a.

Iako je, kako navode, pozadina ove predstave, u stvari, bila smjena prvih ljudi nikšićkog MUP-a i dovođenje kuma novog v.d. direktora policije, „može se zaključiti da DF-u baš i ne ide kako su zamislili uoči lokalnih izbora”.

„I da, razjedinjeni sa apostolima Dake Davidovića, neće imati željeni rezultat – kao i uvijek do sada, pribjegavaju prijetnjama, izmišljanjem, varanjem puka, kojeg toliko potcjenjuju da nam nije jasno ko još može „progutati“ te lovačke priče koje plasiraju, posebno ovu sa šipkama, tučom, dok dečko šeta na odjeljenju, psuje i pije koka-kolu? I čeka selfi sa Markom Kovačevićem???? Frontovci jedino sa Demokratama imaju tandem: prvo Knežević traži smjenu Goranovića i Mađarića, vrhunskih policijskih profesionalaca, a onda sjutradan Momo Koprivica. Narednog dana je neki klinac tobož razbijen, i eto smjena??? Pa kako vas nije sramota?”, upitali su iz PKS-a.

DF-u su poručili da su se prevarili ako su mislili da će Brđaninov kum da popravi stvar u njihovu korist.

„Ako ste mislili da će Brđaninov kum da popravi stvar u vašu korist-prevarili ste se. Goranović i Mađarić su bili na čelu časne nikšićke policije koja je ušla i u trag novcu i osobama koje su iz inostranstva vršili kupovinu glasova, deportovali lica koja su na nezakonit način boravila u Nikšiću, održali red i mir-a to frontovcima smeta. Smiješni su i pretužni pokušaji sijanja straha i prijetnji bilo kome-toga, društvo, više nema! Nego ćemo 14. marta odmjeriti snage pa dako vas poćeramo više u političku istoriju da se nikad više ne vratite”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije