Connect with us

Politika

PKS: URA doprinijela mržnji i podjelama paktiranjem sa velikosrpskim partijama

Published

on

“Bezgrešni” vlastodršci, oličeni u GP URA i pogleda uperenog u daljinu i masline, kako im reče predsjednik, treba ipak da se malo spušte na zemlju i vide kakvu su nam “slobodu” donijeli paktiranjem sa velikosrpskim partijama i kako, svojim ukupnim neznanjem, doprinose potpunoj ekonomskoj propasti građana ove države, saopštili su iz Patriotsko komitskog saveza (PKS), te naglasili da je URA podrškom klerikalnoj Vladi, doprinijela mržnji i podjelama.

“Umjesto populističkih floskula, koje je, zanesen i raširenih ručica, izgovorio prvi pendrek Crne Gore, da treba da se ‘okrenemo investicijama i svijetu koji kopa jame valuta’, Abazović bi trebao u tom ‘okretanju’ da vidi koliko je cijena goriva, koliko su skočile cijene osnovnih životnih namirnica, koliko nam je investitora pobjeglo, koliko su nam plaže puste, koliko je zaposlenih izgubilo posao zbog političkog revanšizma, koliko ih ima na Zavodu za zapošljavanje, pa bi shvatio koliko je njegova priča isprazna jer sa ovakvim bremenom na leđima, malo koji građanin, koji živi od svog rada, može da ‘kopa jame valuta’, već samo da čupa kosu i pita se za koga je glasao!”, navode iz PKS-a.

Prema njihovim riječima potpredsjedniku Vlade Dritanu Abazoviću, smeta prošlost; ona ga, istina, ne zanima „osim u onoj mjeri u kojoj treba da budemo ponosni na ono što su ostvarili naši preci”.

“I mi smo, u PKS-u, užasno ponosni na ono što su nam ostvarili naši preci, ali i užasno bijesni što je partija od četiri poslanika sve to naše, ponosno, prepuštila drugoj crkvi i državi. I lako je Abazoviću sad da mudruje kada su, glasovima njegove partije, Srbiji i SPC poklonjeni kvadratni kilometri crnogorske zemlje, kada nam apostoli u #nijemojavlada kreiraju život taman kao s početka 90 tih godina, kada premijer slavi, kleči i ljubi grobove okupatora i izdajnika, kada se zapi*avaju spomenici herojima antifašizma”, ističu iz PKS-a.

Kako dodaju, i kada na sve to, Abazović, okružen svitom svojih partnera ali i političkih oponenata, na plaži, moderno, populistički, premazano-pjeva labuđu pjesmu “evopskim integracijama”,” a ne vidi, kukavac”, da smo postali siromašna zemlja ljudi koji užasno mrze jedni druge, čemu je baš URA najviše doprinijela, podržavajući one kojima je jedini cilj postojanja i djelovanja-uništenje Crne Gore.

“Partiotsko komitski savez će, ukoliko ga građani prepoznaju kao crnogorsku i građansku partiju centra, sve vas, koji ste trgovali Crnom Gorom, sve vas koji ste potkopavali njen multietnički karakter, sve vas koji ste se ogriješili o Ustav ove države, jednog lijepog dana procesuirati za sve ovo što ste radili! I ništa od ovih nepočinstava neće biti zaboravljeno! Pa kad sredimo kuću iznutra, lako ćemo prokopati te Dritanove jame valuta i boljeg života, o kojima je maštao na Ulcinjskoj plaži”, zaključuju iz PKS-a.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije