Connect with us

Politika

KRIVOKAPIĆ ZA TVNK: Spajić je podnio krivičnu prijavu protiv Medojevića!

Published

on

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u intervjuu za Televiziju Nikšić, komentarisao je izjave poslanika Nebojše Medojevića da zaduženje nove Vlade nije bilo transparentno i da se „neko ugradio u ovu spekulativnu kamatu od 2,875%“.

On je kazao da je zbog ovakvih izjava ministar finansija Milojko Spajić podnio krivičnu prijavu protiv poslanika Medojevića.

Premijer je komentarisao odnos sa partijama sa liste čiji bio nosilac na izborima i istakao da nije pročitao program ni jedne od tih partija. Pojedine poruke tokom kampanje nazvao je populističkim.

Krivokapić je govorio i osnivanju nove nacionalne aviokompanije i istakao da su u startu mislili da je moguće projekat osnivanja realizovati sa 0 eura, ali su analize pokazale da je ipak potrebno više desetina miliona eura.

Govoreći o sudskom procecu u slučaju koji se vodi protiv Andrije Mandića i Milana Kneževića u slučaju „Državni udar“, premijer Krivokapić očekuje da će postupak biti vraćen Osnovnom sudu.

Komentarišući odnose sa zvaničnim Beogradom premijer je kazao da je uputio poziv premijerki Republike Srbije Ani Brnabić da posjeti Crnu Goru, ali, kako ističe, nije dobio odgovor.

Premijer nije želio da ocijeni rad Vlade u prvih 30 dana ističući pri tom da nijesu imali podršku kakvu su očekivali.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije