Connect with us

Politika

RADULOVIĆ: Sporazum tri koaliciona partnera se krši svakodnevno, gdje su eksperti?

Published

on

Radulović (FOTO: CDM)

Sporazum tri koaliciona partnera, Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo, krši se svakodnevno, ocijenio je Branko Radulović poslanik PzP-a i naglasio da se njegova partija pridružuje Demokratama.

“Došli su eksperti, a mnogi nijesu eksperti. Sad se pokazuje po već i po drugom nivou, ovi tek nijesu eksperti. Ako treba negdje biti ekspert, u zdravstvu, u nauci, policiji, tu mora biti vrhunski profesionalac i hrabar i jak”, kazao je Radulović na konferenciji za novinare i dodao da je PzP podržao ekspertsku vladu.

On ističe da je to moglo učiniti samo sa izuzetnom kombinacijom partijske, civilne i univerzitetske vlade, koja će, kako navodi, ići po dubini.

“Ne mogu ovi da to resetuju. Biće možda nastavak žabokrečine, sa nekim malo udaranjem štapom po vodi”, naveo je Radulović.

Demokrate su juče saopštile da je ukoliko su tačni medijski navodi o imenovanjima Rada Miloševića i Zorana Miljanića za državne sekretare u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prekršen princip oko kojeg se premijer Zdravko Krivokapić prethodno dogovorio sa koalicijama vladajuće većine, jer se radi o funkcionerima Koalicije “Crno na bijelo”.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije