Povežite se sa nama

Politika

SANJA DAMJANOVIĆ: Izgradićemo dvije biciklističke staze, trim stazu, dva avanturistička parka…

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić dr Sanja Damjanović razgovarala je sa građanima Nikšića prilikom obilaska simbola grada – park šume Trebjesa.

“Cilj Evropskog tima za Nikšić je da promoviše zdrave stilove života, što podrazumijeva stvaranje kvalitetnijih uslova za češći boravak u prirodi i bavljenje rekreativnim sportom. Nakon osvajanja vlasti 14. marta, Nikšić će dobiti: dvije biciklističke staze, punktove za iznajmljivanje bicikala, kao i trim stazu pod Trebjesom, renovirana postojeća i nova igrališta i poligone na teritoriji cijelog grada i dva avanturistička parka”, saopšteno je iz liste Evropski tim za Nikšić.

Posebnu pažnju Evropski tim za Nikšić posvećuje starijoj populaciji.

“U cilju unaprijeđenja njihovog zdravlja i podizanja kvaliteta starenja, naši 60+ sugrađani dobiće besplatnu uslugu korišćenja iznajmljenih bicikala, kao i nedjeljne izlete i turističke pješačke ture. I mladi ljudi dobiće više prostora i uticaja na donošenje odluka koje se odnose na njihov grad. Evropski tim za Nikšić obezbijediće posebna mjesta za mlade u sistemu odlučivanja u vidu prisustva sjednicama lokalnog parlamenta. Zajedno sa građanima odlučujemo kako će se naša zajednica mijenjati. Vjerujemo Nikšićanima i njihovoj hrabrosti. Radimo zajedno za evropski Nikšić i bolje sjutra”, poručili su iz Evropskog tima za Nikšić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije