Connect with us

Politika

SANJA DAMJANOVIĆ: Izgradićemo dvije biciklističke staze, trim stazu, dva avanturistička parka…

Published

on

Nosilac liste Evropski tim za Nikšić dr Sanja Damjanović razgovarala je sa građanima Nikšića prilikom obilaska simbola grada – park šume Trebjesa.

“Cilj Evropskog tima za Nikšić je da promoviše zdrave stilove života, što podrazumijeva stvaranje kvalitetnijih uslova za češći boravak u prirodi i bavljenje rekreativnim sportom. Nakon osvajanja vlasti 14. marta, Nikšić će dobiti: dvije biciklističke staze, punktove za iznajmljivanje bicikala, kao i trim stazu pod Trebjesom, renovirana postojeća i nova igrališta i poligone na teritoriji cijelog grada i dva avanturistička parka”, saopšteno je iz liste Evropski tim za Nikšić.

Posebnu pažnju Evropski tim za Nikšić posvećuje starijoj populaciji.

“U cilju unaprijeđenja njihovog zdravlja i podizanja kvaliteta starenja, naši 60+ sugrađani dobiće besplatnu uslugu korišćenja iznajmljenih bicikala, kao i nedjeljne izlete i turističke pješačke ture. I mladi ljudi dobiće više prostora i uticaja na donošenje odluka koje se odnose na njihov grad. Evropski tim za Nikšić obezbijediće posebna mjesta za mlade u sistemu odlučivanja u vidu prisustva sjednicama lokalnog parlamenta. Zajedno sa građanima odlučujemo kako će se naša zajednica mijenjati. Vjerujemo Nikšićanima i njihovoj hrabrosti. Radimo zajedno za evropski Nikšić i bolje sjutra”, poručili su iz Evropskog tima za Nikšić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije