Connect with us

Politika

SAVJETNIK PALIO NATO ZASTAVU: DPS pita- ide li i on na sastanak u Brisel?

Published

on

Savjetnik premijera Zdravka Krivokapića za unutrašnju politiku, Željko Savović, prošle godineje palio NATO zastavu na centralnom podgoričkom trgu, saopštio je DPS.

“Ispred lomače, pripremljene za obilježavanje sedemdesetogodišnjice postojanja NATO, Savović i njegovi partijski saborci poželjeli su da to bude posljednji rođendan ovog, kako su rekli “zločinačkog i nedemokratskog saveza čiji je cilj da jedino sije smrt, bombe i nestabilnost”, navodi se u saopštenju.

Željko Savović će, kako je najavljeno, biti član dvije Vladine komisije za kadrovska i administrativna pitanja i za politički sistem, unutrašnju i spoljnu politiku.

“S obzirom na kadrovsku politiku Vlade, ne čudi da će osoba ovakve biografije učestvovati u odabiru podobnih osoba za rad u državnoj upravi. Ipak, postavlja se pitanje da li će se ime Željka Savovića naći i na spisku članova delegacije koja naredne nedjelje ide u Brisel, sjedište NATO saveza. Ili bi to bila prevelika doza licemjerja čak i za Zdravka Krivokapića?!” zaključuju iz DPS-a.

1 Comment

1 Komentar

  1. Pingback: MILAČIĆ: Zastavu sam palio ja, ne Savović – Portal Luca

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije