Connect with us

Politika

SAVOVIĆ: Podržavam NATO, iako sam prisustvovao paljenju zastave Alijanse

Published

on

 

Savjetnik predsjednika Vlade Željko Savović izjavio je da prisustvovao  skupu na kojem je paljenja zastava NATO-a jer je, kako je naveo, u reagovanju to bio njegov revolt prema vlasti, odnosno Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

“Tačno je da sam prisustvovao skupu na kom je paljena zastava NATO-a, kao član Prave Crne Gore u period kada je ta partija bila u opoziciji.To je bio revolt prema vlasti, prije svega DPS-u, zbog nedemokratskog načina na koji smo ušli u Alijansu, kao i prilika da iskažem pijetet prema nevinim žrtvama koje su stradale tokom bombardovanja”, naveo je on u reagovanju.

Kako je dodao, i pored toga, kao politički direktor Prave CG, je iako tada nije bio u timu premijera Zdravka Krivokapića je uticao  da se bez rezerve podrži Sporazum, koji su nakon izbora potpisali lideri tri pobjedničke koalicije, a koji podrazumijeva jačanje saradnju sa NATO-om.

“Mislim da to najbolje pokazuje moj odnos prema članstvu Crne Gore u Alijansi i da sam spreman na svaki vid saradnje za dobrobit crnogorskog društva”, naveo je on.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije