Connect with us

Politika

SDP: Izabrano najuže rukovodstvo omladine, generalni sekretar, potpredsjednici i međunarodni sekretar

Published

on

Na juče održanom online sastanku Glavnog odbora Foruma mladih Socijaldemokratske partije, izabrano je najuže rukovodstvo omladine, generalni sekretar, potpredsjednici i međunarodni sekretar.

Glavni odbor je jednoglasno donio odluku da potpredsjednici Foruma mladih budu Marijana Čvorović i Xhemal Fici, dok je za generalnog sekretara izabran Nikola Mugoša.

Mladi su razgovarali o daljim koracima te organizacije, te napravili plan aktivnosti do kraja godine. Kao najprepoznatljivija omladinska politička organizacija u Crnoj Gori, i jedna od prepoznatljivijih u regionu, ostaće na putu poboljšanja i unapređenja statusa omladine u društvu i borbe za jednako i solidarno društvo u cjelini.

Predsjednica Foruma mladih Amina Cikotić je istakla zadovoljstvo ulaskom velikog broja mladih ljudi u organe odlučivanja partije, gdje će djelovanje Foruma mladih biti još vidljivije i snažnije.

Osim toga, na sjednici je za međunarodnog sekretara izabran Damir Novalić, imajući u vidu značaj međunarodne saradnje koju Forum mladih od svog nastanka baštini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije