Povežite se sa nama

Politika

SDP: Izgleda da samo URA ne zna za “Vučićevu borbu za Nikšić”

Objavljeno

-

Kastratović
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon jučerašnje pres konferencije funkcionera URE u svojstvu državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića neupućeni bi stekli utisak da nema nikakvog miješanja vlasti Srbije u izborni proces u Nikšiću”, reaguje se u saopštenju SDP-a, poslatom Portalu Luča, koje potpisuje  Marko Kastratović, kandidat za odbornika “SDP – SRCEM ZA NIKŠIĆ”

Ono o čemu bruji regionalna i evropska javnost, a radno se zove „Vučićeva borba za Nikšić“, izgleda nije poznato samo URI i njenim operativcima na terenu koji su zaduženi da prate regularnost izbornog procesa.

Milošević, po uzoru na svog šefa prvog bezbjednjaka Crne Gore, Dritana Abazovića ne vidi ništa i ne čuje ništa kada je u pitanju politički interes srpskog sveta čija je URA samo puka logistika, svakim danom sve više nakon 30. avgusta.

Milošević i Abazović, što bi narod rekao „nijesu odavde“, mnogo su osjetljivi na neke teme i neke pojedince koje ni za živu glavu pomenuti ne smiju. Razumijemo da im je DF strateški partner u „demokratizaciji“ Crne Gore, ali baš toliki stepen sljepila i straha da se pomene Vučićeva izborna vojska u Nikšiću, to čak ni od URE nijesmo očekivali.

Nema veće optužbe i kompromitacije izbornog procesa od miješanja strane države, što se u Nikšiću mjesecima unazad dešava, ali još jednom saznasmo da URA pojma nema o tome. I eto, Abazović, koliko god se trudio da kao potpredsjednik Vlade liči na Vučića, na kraju ispade da najviše podsjeća na neobaviještenog Koštunicu. Neobaviješten o tome sto se dešava u Nikšiću, neobaviješten o Simijanoviću, o tome ko je nudio 21 milion i o mnogo čemu drugom.

Sigurni smo da će građani Nikšića 14. marta kazniti neobaviještene iz URA, kao i da neće dozvoliti da se crnogorskim Nikšićem upravlja na daljinski upravljač sa bilo koje strane adrese.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije