Connect with us

Politika

SDP: Izgleda da samo URA ne zna za “Vučićevu borbu za Nikšić”

Published

on

Kastratović

Nakon jučerašnje pres konferencije funkcionera URE u svojstvu državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića neupućeni bi stekli utisak da nema nikakvog miješanja vlasti Srbije u izborni proces u Nikšiću”, reaguje se u saopštenju SDP-a, poslatom Portalu Luča, koje potpisuje  Marko Kastratović, kandidat za odbornika “SDP – SRCEM ZA NIKŠIĆ”

Ono o čemu bruji regionalna i evropska javnost, a radno se zove „Vučićeva borba za Nikšić“, izgleda nije poznato samo URI i njenim operativcima na terenu koji su zaduženi da prate regularnost izbornog procesa.

Milošević, po uzoru na svog šefa prvog bezbjednjaka Crne Gore, Dritana Abazovića ne vidi ništa i ne čuje ništa kada je u pitanju politički interes srpskog sveta čija je URA samo puka logistika, svakim danom sve više nakon 30. avgusta.

Milošević i Abazović, što bi narod rekao „nijesu odavde“, mnogo su osjetljivi na neke teme i neke pojedince koje ni za živu glavu pomenuti ne smiju. Razumijemo da im je DF strateški partner u „demokratizaciji“ Crne Gore, ali baš toliki stepen sljepila i straha da se pomene Vučićeva izborna vojska u Nikšiću, to čak ni od URE nijesmo očekivali.

Nema veće optužbe i kompromitacije izbornog procesa od miješanja strane države, što se u Nikšiću mjesecima unazad dešava, ali još jednom saznasmo da URA pojma nema o tome. I eto, Abazović, koliko god se trudio da kao potpredsjednik Vlade liči na Vučića, na kraju ispade da najviše podsjeća na neobaviještenog Koštunicu. Neobaviješten o tome sto se dešava u Nikšiću, neobaviješten o Simijanoviću, o tome ko je nudio 21 milion i o mnogo čemu drugom.

Sigurni smo da će građani Nikšića 14. marta kazniti neobaviještene iz URA, kao i da neće dozvoliti da se crnogorskim Nikšićem upravlja na daljinski upravljač sa bilo koje strane adrese.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije