Connect with us

Politika

SKUPŠTINA CG: Kontrolno saslušanje pomjereno za 31. maj

Published

on

Obavještavamo vas da se 11. sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu zakazana za srijedu 2. jun otkazuje i saziva sjednica za ponedjeljak 31. maj sa početkom u 13 časova, u Crvenom salonu, sa predloženim dnevnim redom, saopštilo je Odjeljenje za odnose sa javnošću Skupštine Crne Gore.

“Obavještavamo da se predmetna sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu zakazuje uslijed činjenice da je prilikom razmatranja i odlučivanja o inicijativi na današnjoj sjednici, član Ervin Ibrahimović učestvovao u radu putem bezbjedne informaciono-komunikacione tehnologije obavjestivši predsjednika Odbora o spriječenosti bez dostavljanja akta kojim potvrđuje postojanje razloga za učestvovanje u radu sjednice na daljinu”, navode u saopštenju.

Podsjećaju da je sjednica zakazana na inicijativu poslanika Nebojše Medojevića o kontrolnom saslušanju predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića, v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića, v.d. direktora Uprave policije Zorana Brđanina i direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića o ponovnom pokretanju posla sa tranzitom cigareta preko Luke Bar i crnom tržištu cigareta u Crnoj Gori.

“Zbog pogrešnog tumačenja odredbe člana 222a Poslovnika od strane Službe Skupštine neophodno je ponovo razmotriti i izjasniti se o navedenoj inicijativi”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije