Connect with us

Politika

SLUČAJ JELENE RADONJIĆ: Bila favorizovana od prethodne vlasti, da li se sada samo nudi novoj većini?

Published

on

Pomoćnica generalnog sekretara Skupštine Jelena Radonjić tvrdi da je u noći usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti trpjela pritiske ali i da generalni sekretar i njegovi saradnici ne znaju posao.

Ona je to izjavila danas – iako 13 godina radi u Skupštini. Tvrdi da je u noći usvajanja Zakona samo radila svoj posao a da je ona ušla u plenarnu salu parlamenta jer je čuvala profesiju.

Kaže da je generalni sekretar prema njoj ispoljio “jednu od neprimjerenih formi moći” a da generalni sekretar i dva zamjenika ni ranije, dok je predsjednik Skupštine bio Ivan Brajović, nijesu bili u stanju da pruže stručnu i profesionalnu podršku.

Jelena Radonjić se do sada nikada  nije žalila na neprifesionalizam ili neznanje svojih pretpostavljenih za koje sada kaže da su je mobingovali, što je tačan smisao riječi da neko pokazuje “neprimjerene forme moći”. Da li je ćutala zato sto je od države dobila kredit za stan od 40 hiljada eura? Uz to, čak je bila i članica Komisije za dodjelu kredita! Zašto je, kao neko ko mora kontrolisati poštovanje i primjenu zakona i Ustava, prihvatila takvu poziciju? Sada Radonjić govori da je neko bacio pod noge profesiju!

Radonjić tvrdi da je njenim pretpostavljenima bio važniji partijski interes. Neće li biti da se zapravo ona nudi novoj parlamentarnoj većini?

I da, neće ipak biti da je ona samo službenica, kako tvrdi u svom reagovanju. Jelena Radonjić je 2017. godine izabrana za pomoćnicu generalnog sekretara parlamenta.

Njeno ime može se dodati uz one koje je bivša vlast itekako favorizovala, a sada se predstavljaju kao njene žrtve.

V.M.

 

 

1 Comment

1 Komentar

  1. Srbin

    03.01.2021. at 22:40

    Odbijali su je neki momci po gradu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije