Povežite se sa nama

Politika

KRIVOKAPIĆ POVODOM 100 DANA VLADE (UŽIVO): U Nikšiću su suprotstavljeni oni koji su upropastili Crnu Goru i oni kojima su gazde izvan nje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Premijer Zdravko Krivokapić obraća se javnosti povodom 100 dana vlade. Ovako procjenjuje učinak svog tima:

“Nismo se štedjeli. Mogli smo bolje. Očekivanje je jedno, mogućnosti su drugo. Željeli smo da pokažemo da ova Vlada bude najtransparentija.”

“Osnovna karakteristika prethodne Vlade je što su poziciju premijera ili ministra koristili da bi se finansijki obezbijedili. Ova Vlada treba da napravi preobražaj Crne Gore”, rekao je Krivokapić.

Cilj Vlade je, da Crna Gora dočeka turističku sezonu spremna i najavljuje:

“To podrazumijeva da će 35 odsto stanovništva biti vakcinisano do juna. To znači da će Crna Gora biti prepoznato kao tržište za turiste koji najrađe dolaze u Crnu Goru”.

Kazao je da je sistematizacija u javnoj upravi  traži vrijeme.

“Tu je ključni problem neznanje. Nevjerovatno je ko sve radi u državnoj upravi. To nikome ne služi na čast”, istakao je premijer.

“Nije bitan glasač, nego je bitno znanje, jer samo znanjem možemo da pobijedimo. Kritikujte, da bi bili bolji” poručuje Krivokapić.

“Moramo svi zajednički da djelujemo i svako je dobrodošao da pomogne. Ovo je priča za budućnost.Mi želimo Crnu Goru koja će biti prosperitetna, da bi naš djeca imala budućnost kakvu zaslužuju”, rekao je premijer.

O izborima u Nikšiću

Za izborni proces u Nikšiću kaže da je to “utakmica koja, bojim se, može rezultirati nečim negativnim”.

On kaže da su u tom gradu suprotstavljene dvije strane – oni koji su doveli do propasti Crnu Goru i oni kojima su gazde izvan Crne Gore.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije