Connect with us

Fudbal

BOLJI DANI ZA BUDUĆNOST: Kompanija Savana ulaže 12 miliona eura u narednih 10 godina

Published

on

Foto: FK Budućnost

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković sa saradnicima i rukovodstvom FK “Budućnost” na čelu sa predsjednikom Veselinom Mijačem su održali sastanak na kraju 2020. godine.

Godina na izmaku je rezultatski bila odlična, a završena je potpisivanjem ugovora Glavnog grada i kompanije Savana o strateškom partnerstvu na planu upravljanja FK Budućnost u narednih 10 godina.

Lokalni parlament je usvojio tu odluku, Savana koja je u vlasništvu Veselina Mijača se obavezala da uloži 12 miliona tokom naredne decenije, a tako su stvoreni finansijski uslovi da se Budućnost razvija u sportskom i svakom drugom smislu.

“Glavni grad je izuzetno zadovoljan dosadašnjim iskustvom i saradnjom sa kompanijom Savana i zbog toga se zahvaljujem gospodinu Veselinu Mijaču što je pritekao u pomoć kada je ona bila najpotrebnija – kada je klub ostao bez sponzora i u finansijskim problemima“, rekao je Vuković, koji je poručio da je reogranizacija u FK Budučnost već pokazala odlične rezultate.

Predsjednik Mijač je rekao će uraditi sve da Budućnost iz godine u godinu raste na svim poljima.

“Hvala gradonačelniku Ivanu Vukoviću na povjerenju, kao i svim ljudima iz Glavnog grada. Ukazali su mi veliku čast, a sigurno je da ćemo svi mi u klubu raditi samo ono što je dobro za interese Budućnosti. Nalazimo se na dobrom putu i vjerujem da ćemo imati rezultate“, jasan je Veselin Mijač.

Budućnost je godinu završila na prvom mjestu sa čak 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Dečić.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije