Connect with us

Fudbal

JIRGEN KLOP: Zadovoljan sam igrom, razočaran rezultatom

Published

on

Bez obzira što je rezultat protiv Njukastla bio 0:0, menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da nema što da zamjeri svojim fudbalerima.

„Pronašli smo brojna rješenja na ovom meču, stvarali smo šanse, ali nismo ih iskoristili i zato je 0:0 na kraju. Mislim da smo imali četiri stopostotne prilike. Dopalo mi se kako smo igrali, nijesmo srećni zbog rezultata, ali igrali smo na način na koji moramo da igramo. Ipak, jeste razočaranje, tako je kako je“, kaže Klop i dodaje

„Morali smo da nastavimo da pritiskamo, da guramo, oni su se borili svim raspoloživim snagama. Ne mislim da smo mnogo toga uradili pogrešno osim realizacije. Ako to popravimo, pobjeđivaćemo“.

Liverpul je i dalje prvi na tabeli sa 33 boda, međutim Mančester junajted je na korak od šampion.

„Trenutno mi je poziija na tabeli posljednja na pameti – lijepo je što smo prvi, ali to ne znači ništa. Remizirali smo, a i dalje smo prvi, to samo pokazuje kolko je ovo teška sezona za sve. Kada ti život daje limune, napravi limunadu… Čekaju nas Sautempton, Aston Vila, Mančester Junajted. Sada nismo ostvarili rezultat koji smo željeli, ali nije najgora stvar na svijetu. Momci jesu frustrirani, ali ne zbog igre, mislim da smo uradili više nego dovoljno da pobijedimo“, zaključuje Klop.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije