Connect with us

Fudbal

MIODRAG RADULOVIĆ: Promocija seklektora za novu fudbalsku priču

Published

on

Miodrag Radulović je promovisan danas kao novi selktor reprezentacije Crne Gore.

Poslije deset godina je ponovo u svojoj kući nakon što je završio svoj mandat kao selektor omladinske reprezentacije Crne Gore.

„Ponovo sam u svojoj kući. Hvala čelnicima FSCG na povjerenju, ovo je kruna mog dosadašnjeg rada, priznanje na koje ću biti ponosan do kraja života. Ponosan sam, a imam obavezu i da vratim nešto Fudbalskom savezu. Odavde sam krenuo, to pamtim, jer rad u FSCG mi je otvorio vrata u kasnijoj karijeri. “, kazao je Radulović.

Pozitivna strana angažovanja Radulovića na čelo nacionalnog tima je i to što je već radio sa velikim brojem igrača iz našeg tima.

„Vrlo dobro poznajem grupu igrača koji su okosnica tima, jer sam sa njima sarađivao u mlađim selekcijama i klubovima. Imamo preduslove da imamo dobre rezultate. Poznajem mentalitet tih momaka, oni su sjajna grupa, poznajem i ljude iz Saveza i njihovo znanje i kvalitete“, kazao je Radulović.

Crna Gora u martu počinje kvalifikacije za Mundijal.

„Ne potcjenjujem igranje u Ligi nacija, ali nas sad očekuje top nivo. Znamo kako smo završili posljednje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, želimo i moramo da napravimo iskorak. Ja sam fokusiran na naše igrače prije svega, najvažnije je da oni nađu sredinu u kojoj će imati minutažu. Mi imamo tri utakmice u sedam dana, prvi put je takav sistem takmičenja, i zato nam je potreban još širi izbor igrača. Moramo da imamo i plan A, i plan B, a sada zbog kovida i plan C. “

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije