Connect with us

Košarka

PAVIĆEVIĆ PRED IGOKEU: Igrači su podigli ljestvicu, moramo da nastavimo sa pobjedama

Published

on

Foto: KK Mornar

Košarkaši Mornara nijesu imali vremena da proslave praznike poslije najbolje polusezone u istoriji kluba, sa deset pobjeda i dva poraza u ABA ligi i plasmanom u Top 16 fazu Eurkupa, jer već sjutra dočekuju Igokeu u derbi meču 13. kola ABA lige.

Biće to početak paklenog januara u kojem će igrači Mihaila Pavićevića odigrati osam utakmica u Evrokupu (3) i ABA ligi (5).

„Prije treninga bilo je pravo praznično raspoloženje, što zbog Nove godine što zbog dvije značajne pobjede krajem decembra, ali i zbog kompletno dobre atmosfere koja vlada u klubu. Rekao sam igračima i poslije Čačka da su zaslužili da se raduju, kao i da to radovanje, nažalost, mora kratko da traje, jer nas očekuje derbi sa Igokeom”, rekao je Pavićević.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica u kojoj moramo biti maksimalno fokusirani svih 40 minuta.

“Veoma cijenim ekipu Igokee, ali najviše cijenim svoju ekipu i najviše vjerujem u naš kvalitet, u našu igru. Pokušaćemo da igramo onako kako mi možemo a kad se to desi onda izgledamo jako dobro, vidjelo se to ove sezone na dosta jakih utakmica. Htjeli ne htjeli, a igrači su za to najveći krivci, podigli smo ljestvicu na najveću moguću visinu i nazad nam više nema. Da bi tu ljestvicu preskočili, zna se šta nam je činiti. Ali tu nema bilo kakvih  kalkulacija, u svaku utakmicu ulazimo sa jednim jedinim ciljem, da dobijemo“, ističe Pavićević.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije