Connect with us

Evropa

EMANUEL MAKRON POTVRDIO NAGAĐANJE: Sliijepo vjerujem samo supruzi

Published

on

Samo su tri dana ostala do izlaska nove biografije Emanuela Makrona, koju je napisao politički dopisnik “Le Figaroa”, Artur Berda, a koji u istoj tvrdi kako Francusku zapravo ne vodi predsjednik, već njegova supruga, Brižit Makron.

Sam Makron dao je intervju autoru knjige Arturu Berdi, a u kojem je otkrio kako je upravo njegova supruga Brižit njegov ključni savjetnik.

Stoga ne čudi da je autor napisao u knjizi upravo to – da Brižit Makron ima ključnu ulogu u svim odlukama koje se donose u Jelisejskoj palati, pa se upravo iz toga razloga s nestrpljenjem iščekuje njen izlazak , najavljen za 6. maj.

43-godišnji Emanuel Makron za svoju je 68-godišnju suprugu je rekao:

– Ja slušam ono što ona osjeća, što govori i što joj se govori. Ona me poznaje i vjerujem njenoj odluci. Bilo bi pogrešno reći da ona nema nikakvu ulogu i nema uticaja na mene.

Ona sa mnom dijeli sve u životu, sve od večeri do jutra, rekao je Makron, ali i dodao kako, iako se ne slaže s njom oko svega, na kraju dana slijepo vjeruje samo njoj, smatrajući je jedinom osobom koja pažljivo sluša u kriznim vremenima. A koliki je njen uticaj na njega, najbolje je opisao riječima:

– Njeno mjesto u ovoj kući je puno veće od onog koju žena ima kao vjerni pratilac u životu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije