Connect with us

COVID-19

BOROVINIĆ BOJOVIĆ: Mjere moraju poštovati i premijer i članovi Vlade

Published

on

Podgorica, (MINA) – Svi građani, bez obzira na njihovu funkciju, poziciju u društvu i političko opredjeljenje, moraju poštovati mjere za suzbijanje širenja koronavirusa, kazala je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović, navodeći da će skrenuti pažnju na to i premijeru i članovima Vlade.

Borovinić Bojović je Vijestima, upitana da prokomentariše masovno kršenje mjera u Nikšiću, gdje u njihovom nepoštovanju prednjače političari, ali i u podgoričkom Hramu Hristovog Vaskrsenja u kom je mjere kršio premijer Zdravko Krivokapić, osudila takvo ponašanje.

“Kao ministarka zdravlja insistiram na poštovanju mjera i smatram da ih se moraju pridržavati apsolutno svi građani u državi, bez obzira na njihovu funkciju, političko opredjeljenje i poziciju u društvu”, rekla je Borovinić Bojović.

Ona je kazala da će skrenuti pažnju članovima Vlade i Krivokapiću da moraju poštovati mjere i dati primjer ostalima da i oni to čine.

1 Comment

1 Komentar

  1. Zekovic Bobo

    02.03.2021. at 02:11

    Moraju, ali nece. Ko ce ih naterat? Niko, ko moze vladu nesto da natera? To je drzava, a sa drzavom nema teranja . Popove i ne pminjes, jer je uzalud a i oni su vera, a vera je iznad svega, pa i medicine i naravno zivota obicnog smrtnika. I sto sad?,Pitanje je sad,bit il ne bit, upitaju se Crnogorski grajdani..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije