Connect with us

COVID-19

DEMOKRATE: Direktor pljevaljske bolnice da podnese ostavku

Published

on

“Alarmantno stanje prouzrokovano enormnim povećanjem broja zaraženih virusom Kovid 19 u opštini Pljevlja odavno je trebalo zabrinuti direktora Opšte bolnice i krizni štab za zaštitu i spašavanje u tom gradu”, ocijenjeno je iz Demokrata.

Umjesto što se prihvatio veoma odgovorne funkcije direktora Opšte bolnice i privilegija koje nosi ta pozicija, kako navode Demokrate, “gospodinu Laloviću bi pametnije bilo da podnese ostavku i vrati se svom prethodnom poslu po kome je bio poznat i cijenjen u našem gradu”.

“Loša komunikacija sa zaposlenim, favorizovanje pojedinaca u okviru kolektiva, partijsko zapošljavanje i ono sto je najveći problem katastrofalne organizacione sposobnosti su činjenice koje karakterišu mandat Erduana Lalovića direktora Opšte bolnice Pljevlja”, navode Demokrate.

Osnovna i najvažnija stvar koju je trebalo da obezbijedi pomenuti direktor, jeste prostor koji bi mogao primiti veći broj pacijenata za slučaj povećanja broja zaraženih, što gospodin Lalović, kao neko ko je najodgovorniji nije obezbijedio.

Istini za volju, kako predlažu Demokrate, u tome mu je neophodnu pomoć trebalo da pruži Opštinski tim za zaštitu i spašavanje koji prije par dana donese zaključke i predloži Dom Vojske kao privremenu Kovid bolnicu i na tome se priča završi!

“Pozivamo vas da u što kraćem roku preduzmete neophodne mjere, napravite komunikaciju sa ministarkom zdravlja i obezbijedite veći broj kreveta za smještaj zaraženih i rezultat, sasvim sigurno, neće izostati”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije