Connect with us

COVID-19

KORONA UZIMA DANAK: Bračni par preminuo držeći se za ruke u razmaku od samo minut

Published

on

Kal (59) i Linda (66) Dunham iz Mičigena preminuli su u nedjelju, objavili su njihovi rođaci.

Osjećali su se loše početkom mjeseca, tokom kampovanja, ispričala je njihova ćerka Sara Dunham.

“Otac me nazvao prije kampovanja i rekao da se ne osjeća najbolje, ali da misli da je riječ o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu”, ispričala je ćerka za strane medije.

Treći dan rekli su joj kako moraju da idu jer se ne osjećaju dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima. U nedjelju su ljekari obavijestili porodicu da ne mogu više mnogo toga da učine. Kalov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu. Umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Kal u 11.07, Linda u 11:08.

I on i supruga vakcinisani su protiv koronavirusa još u maju. Mediji pišu kako su imali zdravstvenih problema i prije koronavirusa.

Njihova ćerka rekla je kako su Kal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj porodici, unucima…

“Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite da budete takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama”, rekla je Sara.

“Ona se uvijek šalila, govorila mu je ‘ti ćeš otići prije mene, ali ja ću odmah za tobom, obećavam’. I zaista je to uradila”, ispričala je ćerka.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije