Povežite se sa nama

COVID-19

REGION BRUJI: Crnogorski premijer je zadnji evropski čelnik koji se ne želi vakcinisati protiv korone

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Index podsjeća, Krivokapić je često u crnogorskoj javnosti kritikovan zbog kršenja epidemioloških mjera, posebno na vjerskim skupovima Srpske pravoslavne crkve, gdje je i snimljen kako se zajedno s ostalim vjernicima pričestio istom kašikom

Predsjednik crnogorske vlade Zdravko Krivokapić rekao je danas da se neće cijepiti protiv koronavirusa jer ima dovoljan broj antitijela te je tako ostao jedini čelnik u Evropi koji nije primio cjepivo protiv koronavirusa, piše najčitaniji hrvatski i regionalni portal Index.

“Kod mene raste broj antitijela i ne znam otkud taj fenomen. Onoga trenutka kada broj bude ispod 100. cijepit ću se”, kazao je Krivokapić, istaknuvši da će uvijek poslušati savjet svog ljekara.

Kršio epidemiološke mjere

Index podsjeća, Krivokapić je često u crnogorskoj javnosti kritikovan zbog kršenja epidemioloških mjera, posebno na vjerskim skupovima Srpske pravoslavne crkve, gdje je i snimljen kako se zajedno s ostalim vjernicima “pričestio” istom kašikom.

Podgorički portal Analitika primijetio je da je Crna Gora sada jedina država u Evropi čiju vladu predvodi necijepljeni predsjednik, podsjećajući da su pojedini premijeri, poput kosovskog Albina Kurtija, među prvima primili cjepivo kako bi dali primjer stanovnicima svojih država.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije