Povežite se sa nama

COVID-19

VUKOVIĆ: Kavarić na čelu gradske komisije za zdravlje

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

“Uskoro će biti formirana posebna komisija za zaštitu i unapredjenje zdravlja gradjana Glavnog grada na čijem čelu će se nalaziti dr Nebojša Kavarić, saopštio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Prema njegovim riječima, Crna Gora se nalazi u izuzetno teškoj epidemiološkoj situaciji.

“Svakodnevno svjedočimo velikom broju oboljelih i, nažalost, preminulih. Zdravstveni radnici su na ivici izdržljivosti, građani uplašeni, a ekonomska situacija sve je teža.

Veoma zabrinut za zdravlje naših sugradjana, odlučio sam da, u skladu s pravnim propisima koji uredjuju ovu oblast, formiram posebno stručno tijelo na nivou Glavnog grada koje će činiti isključivo ljekari, a koje će se baviti analizom različitih aspekata epidemiološke krize u kojoj se nalazimo, implementacijom mjera koje propisuje Institut za javno zdravlje i njihovom kontrolom”, dodao je on.

Na taj način, novoformirana komisija daće puni doprinos i radu našeg Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, koji neumorno radi već godinu dana.

“Na čelu ove komisije nalaziće se uvaženi dr Nebojša Kavarić. Posebno sam zahvalan vodećem crnogorskom epidemiologu dr Novici Vujoševiću i poštovanim dr Vesni Miranović i dr Sladjani Vujačić, koji će biti članovi našeg tima”, zaključio je Vuković.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije