Povežite se sa nama

Društvo

BEČIĆ: “Maskirane osobe pretukle člana Demokrata”

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Petnjičanina i člana Opštinskog odbora Demokrata Isada Muratovića sinoć je u dvorištu porodičnog doma pretukla grupa maskiranih osoba, saopštio je predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić na Fejsbuku. On tvrdi da je napad politički motivisan

“Tokom večeri kad je utvrđeno da je DPS izgubio mandat u Petnjici, u toj opštini pretučen je naš član Opštinskog odbora, Isad Muratović, poznat kao veliki aktivista i protivnik DPS-a”, napisao je Bećić na Fejsbuku.

Kako tvrdi, Muratovića je pretuklo nekoliko maskiranih osoba.

“Po navodima Muratovića, žrtve ovog kukavičkog nedjela, radi se o politički motivisanom napadu, sprovedenog od strane grupe ljudi, bliskih prethodnom režimu i njihovim paradržavnim obavješajnim službama”, navodi se u objavi.

Bečić poručuje da ih ovakvi napad neće uplašiti i zaustaviti.

“Kriminalcima i političkim kukavicama bivšeg režima, poručujemo da je njihovo vrijeme prošlo i da će odgovarati za sva nedjela koja su godinama činili nad političkim neistomišljenicima, i da će ova država pružiti zaštitu svakom čovjeku u zaštiti od ovakvih i sličnih pokušaja zastrašivanja, i adekvatno kazniti počinioce ovih gnusnih, kukavičkih nedjela”, zaključuje Bečić.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije