Povežite se sa nama

Društvo

ČESTITKA SNP-A: Crna Gora da postane istinska država pravde za radnika

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Socijalistička narodna partija Crne Gore svim građanima čestitala je Međunarodni praznik rada – 1. maj i obećala da će učiniti sve što je u njenoj moći da Crna Gora postane istinska država socijalne pravde i poštovanja prava radnika.

“Kao partija čiji su temeljni principi solidarnost i socijalna pravda, nastavićemo da se borimo za prava svih radnika u Crnoj Gori i da se trudimo da prava po osnovu rada svakog pojedinca budu potpuno ispoštovana. Svjesni smo tužne činjenice da u našoj državi i danas, u 21. vijeku, postoji veliki broj ljudi koji su obespravljeni i koji ne uživaju jednak tretman kao ostali članovi zajednice. Nastavićemo da se borimo da se takvo stanje promijeni, te da svaki čovjek u našoj zemlji bude maksimalno ispoštovan u pogledu radnih prava”, navode u SNP-u.

“Riješeni da Crnu Goru učinimo državom iz koje omladina neće bježati, već će za nju vezivati svoj život i budućnost, želimo da ovogodišnji praznik rada, građani dočekaju u miru, dobrom zdravlju i raspoloženju”, zaključeno je u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije