Connect with us

Crna Hronika

GUSINJE: Šest osoba osumnjičeno za nasilničko ponašanje

Published

on

Zbog izazivanja i učestvovanja u tuči koja se sinoć dogodila u Gusinju odgovaraće šest osoba i protiv njih je podnijeta krivična prijava. Iz policije saopštavaju da su u tuči učestvovali A.M. (19), D.B. (20),  E.A. (20)  , Dž.Š. (18), E.M. (18) i N.H. (19).

“Pripadnici policije su identifikovali lica koja su sinoć, tokom trajanja auto kolone koja je prolazila kroz Gusinje, izašla iz vozila i fizički napala jednu osobu. Protiv šest osoba podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršile nasilničko ponašanje”, saopšteno je iz Uprave policije.

Po saznanju da je došlo do narušavanja javnog reda i mira u Gusinju tučom policija iz Plava je preduzela aktivnosti na identifikaciji osoba sa snimka sa društvenih mreža na kojem se vidi kako šest osoba fizički napada A.G. (25) iz Gusinja.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji je naložio da se protiv osumnjičenih podnese krivična prijava zbog sumnja da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Prema podacima kojima raspolaže policija između osumnjičenih koji su bili učesnici kolone i oštećenog koji je stajao na ulici došlo je do verbalnog sukoba nakon kojeg su osumnjičeni fizički napali A.G. nanoseći mu lake tjelesne povrede”, navode u Upravi policije.

A.G. je pružena ljekarska pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Policija je prikupila obavještenja od osumnjičenih i svjedoka ovog događaja.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije