Povežite se sa nama

Crna Hronika

MISTERIJA UBISTVA PORODICE IZ SRBIJE: Tijela bila pokrivena lišćem, telefoni u isto vrijeme ugašeni

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ispunile su se najcrnje slutnje rođaka porodice Đokić, čiji su članovi, supružnici Goran (57) i Gordana (56), i njihova ćerka Lidija (25), pronađeni nedaleko od zapaljenog automobila marke “pasat”, u okolini Aleksinca. Slučaj potrage pun je misterija, a zasad nije poznat uzrok smrti tročlane porodice, piše Nova.rs.

Poslije šest dana potrage za porodicom Đokić, ostvarile su se najcrnje slutnje njihovih rođaka. Tijela Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije pronađeni su nedaleko od spaljenog automobila u kome su posljednji put viđeni u nedjelju uveče, kada ih je usnimila nadzorna kamera.

Drama je počela u nedjelju nešto poslije ponoći kada se Đokićima izgubio svaki trag, kao da su u zemlju propali, kako je i sam ministar policije Aleksandar Vulin izjavio. Goran je vlasnik menjačnice iz Aleksinca, a po riječima njegovih rođaka, on je već ranije imao problema sa raznim mutnim tipovima, te je nekoliko puta bio na meti raznih napada. Jednom su ga čak i fizički napali, kada su mu postavili sačekušu ispred kuće. Kako ni tu nije bilo kraj, jednom su ga čak držali na nišanu pištolja.

Tročlana porodica, za kojom je cijela Srbija tragala proteklih nekoliko dana, kobne večeri vraćala se iz mjesta Moravac, gdje su bili na večeri kod Goranove majke, u Aleksincu, a cio put dugačak je samo tri kilometra. Pošto se nisu javljali na telefone u ponedjeljak, rodbina je krenula u potragu za njima. Poslije mučnog i dugačkog ponedjeljka, jedna o rođakaVerica Ðokić,u utorak, prijavljuje nestanak Gorana, Gordane i Lidije policiji, nakon čega kreće višednevna drama.

Mobilni telefoni Ðokića posljednji put bili su aktivni 26. septembra, odnosno tada je bila uključena aplikacija Vajber. Ipak, Goranu i njegovoj ćerki Lidiji su telefoni isključeni oko tri sata ujutru.

Ono što se, za sada, pouzdano zna i od čega će policija morati da krene jeste čuveni snimak kamere za video-nadzor sa jedne perionice automobila, kraj koje su prošli. Riječ je o perionici nadomak Aleksinca, a kamera je snimila njihov „pasat“ kako prolazi drumom u nedjelju u 00.10 sati. To je posljednji trenutak kada je tročlana porodica viđena živa, a nepoznanica je šta se nakon toga desilo.

Kako podsjeća Nova.rs, rano juče ujutro pronađen je zapaljeni „pasat“ porodice Đokić. Automobil je pronađen u šumi, gdje se nalazi separacija za eksploataciju pjeska.Nedugo nakon toga, pronađena su i tijela nestalih, koja su bila prekrivena granjem.

Goran, za kojim se tragalo, pozajmljivao je novac na kamatu, međutim, nije bio upleten ni u kakve kriminalne aktivnosti. Ono što je poznato jeste da je Đokić pozajmio sumu od 15.000 eura nepoznatom muškarcu, a nije utvrđeno da li je to povezano s nestankom porodice.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije