Connect with us

Crna Hronika

MOJKOVAC: Uhapšene dvije osobe

Published

on

Foto: RTCG

Mojkovačka policija uhapsila je dvije osobe, jednu zbog dva prekršaja a drugu osobu zbog krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac u mjestu Tutići su izvršili kontrolu i pregled vozila marke „Mercedes“ mojkovačkih registasrskih oznaka kojim je upravljao Z.V. (35) iz Mojkovca a sa njim u vozilu se nalazio i D.V. (40) iz Mojkovca.

Pregledom lica Z.V. pronađeno je 2,2 grama marihune, a lice D.V. je odbacilo pakovanje u kojem je bilo preko 10 grama marihuane.

Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje su navedena lica konzumirala opojnu drogu u mjestu Ravna Rijeka, koju je kako se sumnja D.V. nabavio od nepoznatog lica u Bijelom Polju.

D.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga i on će uz krivučnu prijavu biti priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Z.V. je lišen slobode zbog dva prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. On se nije zaustavio na znak službenika policije i upravljao je vozilom pod dejstvm psihoaktivnih supstanci.

Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije