Connect with us

Crna Hronika

UBICA SUPRUGE PO NALAZU VJEŠTAKA BIO NEURAČUNLJIV: Do završetka postupka smješten u Dobrotu

Published

on

Službenik Sektora granične policije Crne Gore Puniša Premović (48), osumnjičen za ubistvo supruge Ivane Premović (39) 18. novembra prošle godine, u vrijeme izvršenja krivičnog djela za koje se tereti bio je u stanju neuračunljivosti, proizilazi iz nalaza i mišljenja konzilijuma sudskih vještaka JZU Specijalne bolnice u Kotoru.

To se navodu u saopštenju Višeg suda u Bijelom Polju. Premovića neće pustiti na slobodu, već će ga do završetka postupka privremeno smjestiti u kotorsku Specijalnu bolnicu za psihijatriju, pišu Dnevne novine.

Premović je, nakon što mu je određen pritvor 20. novembra prošle godine, odveden u Dobrotu kako bi ljekari ustanovili koja mu je terapija potrebna, a zatim je vraćen u bjelopoljski istražni zatvor.

Njemu je stavljeno na teret da je 18. novembra, u večernjim satima, hicem iz službenog pištolja usmrtio svoju suprugu, a za to djelo je propisana kazna od najmanje deset godina zatvora, a najviše dugotrajna vremenska kazna.

“Znam da sam popio dosta alkohola i da sam po dolasku kući razgovarao sa suprugom. Nije mi odgovaralo nešto što mi je odgovorila i više se ničega ne sjećam”, naveo je Premović na saslušanju nakon hapšenja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije