Connect with us

Društvo

ER SRBIJA POJAČAVA KAPACITETE: Dodatni letovi ka Crnoj Gori

Published

on

Odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore, Er Srbija je povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje.

Kompanija je kapacitete povećala uvođenjem dodatnih letova i promjenom tipa aviona na linijama ka Tivtu i Podgorici.

Kako je saopšteno iz srpske kompanije, u periodu od 17. do 30. januara, avio-kompanija je uvela tri dodatna leta ka Tivtu, dok je na tri postojeća leta ka crnogorskoj prijestonici promenjen tip aviona.

Planirani turbo-elisni avion ATR zamijenjen je mlaznim avionom tipa erbas A319, dok su dva planirana aviona tipa erbas A319 zamijenjeni avionom tipa erbas A320 sa većim brojem sjedišta.

“Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promjenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija”, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara.

Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa, “Er Srbija” je povećala kapacitete za putovanja između dvije zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije