Connect with us

Društvo

IJZ SIMOVIĆU: Situacija u Nikšiću veoma složena, otkažite događaje

Published

on

Foto: ijzcg.me

Institut za javno zdravlje apelovao je na Opštinu Nikšić da otkaže najavljeno organizovanje novogodišnjeg bazara i klizališta u tom gradu.

Važećim mjerama jasno je zabranjeno okupljanje građana na otvorenim i zatvorenim javnim mjestima. Sve aktivnosti i sadržaji koji podstiču ljude na bliske interakcije,  gdje je gotovo nemoguće izbjeći bliske kontakte djece, roditelja i ostalih građana u najfrekventnijem dijelu grada, predstavljaju evidentnu opasnost u vremenu epidemije, poručili su danas iz kabineta direktora Instituta za javno zdravlje Igora Galića predsjedniku opštine Nikšić Milutinu Simoviću.

https://portalluca.me/apel-opstini-niksic-otkazite-novogodisnji-bazar-i-klizaliste/

“Epidemiološka situacija u Nikšiću je veoma složena i komplikovana, kao što je to slučaj i u ostalim regionima naše države, te shodno tome, apelujemo na Vas, da u skladu sa ovlašćenjima, otkažete navedene događaje i na taj način pomognete proces implementacije mjera u narednom periodu koji je od kritične važnosti za zdravlje našeg stanovništva”, naveli su u kabinetu direktora Instituta za javno zdravlje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije