Connect with us

Društvo

KAKO CETINJSKA URA VIDI NAŠU DIJASPORU: Kad dobiju boju, vrate se u inostranstvo (VIDEO)

Published

on

“Lako je iz inostranstva biti patriota, doći ovđe 7-8 dana da se kupaju i sunčaju i kad dobiju boju da se vrate ponovo u inostranstvo, da preko plastike propagiraju patriotizam, a da se raduju materijalizmu. Treba ostat’ ovđe, u ovaj čemer i jad, treba ovđe podizat’ familiju, u ovu državu plaćat’ porez, voljet’ ovu državu” – poručio je advokat Nikola Martinović s predizborne promocije cetinjske URA-e uoči predstojećih lokalnih izbora u Prijestonici.

Ovakav ksenofobni govor, pun mržnje prema crnogorskoj dijaspori, ne bi trebalo da je svojstven partiji koja se predstavlja kao crnogorska i evropska. To je još jedan udar i na građanski karakter Crne Gore, budući da gro naše dijaspore na koju su se poodavno ustremili predstavnici nove većine i kojoj bi da zabrane da glasa, predstavljaju pripadnici bošnjačkog i albanskog naroda.

Zaista nečuveno! No, može li nas još nešto iznenaditi od partije koja se zove URA, posebno od njenog cetinjskog ogranka?

Dodajmo da je ovom skupu prisustvovao i predsjednik stranke Dritan Abazović, koji nije reagovao na ovakve poruke. Cetinjani na svoj način komentarišu da je Dritan na Cetinje došao toliko tiho, “da mu ni iz familije nijesu znali da ide na Cetinje”.

Cetinjani su se povodom svega oglasili video porukom koju su poslali portalu Luča.

1 Comment

1 Komentar

  1. Nikola

    11.11.2021. at 18:04

    Martinovicu ja sam Nikola Kostov iz Štitara rođeni Cetinjanin prohodao i porastao na onoj teraci ispred plavog dvorca …Ja sam pečalbar cio svoj život po inostranstvu a odmore sam provodio u Crnoj Gori kupajuci se i sunčajući po Štitarima radeci i probijajući puteve ,obnavljajući crkvu ,staru kucu i podizanjem nove Crnogorske crkve da mogu prenijeti kosti predaka u njoj jer takvi kao što ste Vi i vaša URA ste učinjeli da nam kosti predaka budu u vlasnistvu druge zemlje..
    Zbog ovakvih i sličnih izjava Vas i Vaše partije vidjećete kako će Vas kazniti građani Cetinja na ovim izborima…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije