Connect with us

Društvo

NAKON 15 GODINA: Boban Mugoša podnio ostavku na mjestu direktora IJZ

Published

on

Želio da olakša novoj ministarki zdravlja: Mugoša - Foto: Vlada CG

Direktor Instituta za javno zdravlje (IJZ) Boban Mugoša podnio je ostavku na toj funkciji. On je u dopisu novoj ministarki zdarvlja Jeleni Borovinić Bojović naveo da je tim činom želio da joj olakša da formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima nove Vlade.

“Kao ljekar, profesionalac i građanin ove države beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore, ostajem u lnstitutu za javno zdravlje, spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima lnstituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja”, navodi se u dopisu Mugoše.

Kaže da se Institut za javno zdravlje, u kojem radi 25 godina i na čijem čelu je više od deceniju i po, prepoznaje “po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti”.

“Posebno naglašavam posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna. Siguran sam da će tako biti i za vrijeme Vašeg mandata. Svim članovima Vlade i Vama lično želim dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv novog koronavirusa i drugih javnozdravstvenih izazova”, saopštio je Mugoša.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije