Connect with us

Društvo

DALJE PROMJENE U KLINIČKOM: Smijenjeni Đukić, Vukmirović i Radojević

Published

on

Direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović nastavila je sa smjenama u toj ustanovi. Kako CdM saznaje, smijenjen je direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Ivan Đukić, a na njegovo mjesto imenovana dr Vesna Čolaković Popović.

Prema saznanjima CdM-a, smijenjen je direktor Centra za nauku prof. dr Filip Vukmirović, a na njegovo mjesto imenovana prof. dr Snežana Vujošević. CdM saznaje i da je novi pomoćnik direktora KCCG za kontrolu kvaliteta mr sci med Žanka Cerović, koja je na toj poziciji zamijenila smijenjenog mr sci med Nemanju Radojevića.

Ranije je smijenjen direktor Interne klinike doktor Sreten Kavarić (dr sci med) a na njegovo mjesto imenovan doktor Đorđije Krnjević.

Smijenjen je i direktor Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bulatović (doktor nauka), a na njegovo mjesto je imenovan Goran Pešić (doktor nauka).

Sa čelne pozicije Klinike za neurologiju smjenjen je Balša Vujović (magistar nauka), a na njegovo mjesto je postavljen Slaviša Peruničić.

Direktorica KC je smijenila i direktora Klinike za hirurgiju Pericu Maraša, a na njegovo mjesto imenovala Vladimira Vučelića.

Na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola umjesto Hasiba Lukača imenovan je Goran Marjanović.

Direktor Urgentnog centra Nermin Abdić je podnio ostavku na tu funkciju. Na njegovo mjesto je imenovan internista Nebojša Brnović.

Radulović je smijenila sa mjesta medicinskog direktora KC smijenila Marinu Ratković, a na njeno mjesto imenovala doktora Zorana Terzića.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije