Connect with us

Društvo

NVO”FORUM SLOBODNIH GRAĐANA LUČA: Poštujte izbornu tišinu, Milošević da bude razriješen

Published

on

Nevladina organizacija (NVO) “Forum slobodnih građana Luča” poziva političke partije, državne institucije i sve građane da svojim aktivnostima i komentarima na društvenim mrežima poštuju izbornu tišinu koja je zakonski ustanovljena kako bi se onima koji glasaju ostavilo potrebno vrijeme da u miru razmisle o ponuđenim programima i da na osnovu slobodne volje izaberu novi saziv Skupštine opštine Nikšić.
Izborna tišina je prilika da se spuste tenzije i zaustavi dalja zloupotreba izbornog procesa.
NVO “Forum slobodnih građana Luča” očekuje od nadležne Agencije za elektronske medije da u skladu sa propisima spriječi svako eventualno kršenje izborne šutnje od strane medija iz regiona koji najavljuju i gostovanje funkcionera i kandidata partija koje učestvuju na nikšićkim izborima.
NVO “Forum slobodnih građana Luča” sa žaljenjem konstatuje da je Rade Milošević svojim ukupnim aktivnostima kompromitovan za dalje profesionalne dužnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova. I pored javnih obećanja da to više neće biti, Milošević je ostao partijski vojnik koji ne bira sredstva da zloupotrijebi izborni proces i neprimjereno utiče na slobodno izjašnjavanje građana Nikšića.

Zbog gubitka povjerenja građana i degradacije Ministarstva unutrašnjih poslova, NVO “Forum slobodnih građana Luča” poziva predsjednika Vlade prof. dr Zdravka Krivokapića da Miloševića razriješi sa dužnosti državnog sekretara.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije