Povežite se sa nama

Društvo

NVO”FORUM SLOBODNIH GRAĐANA LUČA: Poštujte izbornu tišinu, Milošević da bude razriješen

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Nevladina organizacija (NVO) “Forum slobodnih građana Luča” poziva političke partije, državne institucije i sve građane da svojim aktivnostima i komentarima na društvenim mrežima poštuju izbornu tišinu koja je zakonski ustanovljena kako bi se onima koji glasaju ostavilo potrebno vrijeme da u miru razmisle o ponuđenim programima i da na osnovu slobodne volje izaberu novi saziv Skupštine opštine Nikšić.
Izborna tišina je prilika da se spuste tenzije i zaustavi dalja zloupotreba izbornog procesa.
NVO “Forum slobodnih građana Luča” očekuje od nadležne Agencije za elektronske medije da u skladu sa propisima spriječi svako eventualno kršenje izborne šutnje od strane medija iz regiona koji najavljuju i gostovanje funkcionera i kandidata partija koje učestvuju na nikšićkim izborima.
NVO “Forum slobodnih građana Luča” sa žaljenjem konstatuje da je Rade Milošević svojim ukupnim aktivnostima kompromitovan za dalje profesionalne dužnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova. I pored javnih obećanja da to više neće biti, Milošević je ostao partijski vojnik koji ne bira sredstva da zloupotrijebi izborni proces i neprimjereno utiče na slobodno izjašnjavanje građana Nikšića.

Zbog gubitka povjerenja građana i degradacije Ministarstva unutrašnjih poslova, NVO “Forum slobodnih građana Luča” poziva predsjednika Vlade prof. dr Zdravka Krivokapića da Miloševića razriješi sa dužnosti državnog sekretara.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije