Connect with us

Društvo

PKS: Uhapšeno sedam članova Patriotsko komitskog saveza

Published

on

Patriotsko komitski savez saopštava da je nikšićka policija sinoć uhapsila sedam članova opštinskog odbora PKS Nikšić, zajedno sa potpredsjednikom Ilijom Bojovićem, navodno zbog kršenja epidemioloških mjera i držala ih par sati u pritvoru. Kako su im rekli, zbog punih „garaža“ pušteni su kasno sinoć dok se tužilac ne izjasni o tome da li ima ili nema elemenata krivičnog djela, što do ovog saopštenja nije uradio.

Patriotsko komitski savez jasno je saopštio nekoliko puta da su mjere Ministarstva zdravlja politikantske i selektivne, da pripadnici prosrpskog političkog bloka jurišaju po Nikšiću uzduž i porijeko, bez ikakvih mjera zaštite, da u grad dolaze ljudi sa svih strana, juče sa Kosova, iz Beograda, Hercegovine, da je u gradu totalni epidemiološki kolaps, da su bolnice pune, da nema dovoljno ljekova, da vakcine koje su došle nijesu priznate u Evropskoj uniji, da i po priznanju Instituta za javno zdravlje imaju niz nus-efekata, pa u svijetlu svega nabrojenog, koje mjere građani treba da poštuju?

Selektivna hapšenja sinoć su rezultat demonstracije sile državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića, uzdanice pokreta URA, kojemu su na meti-Crnogorci! Osim što svuda vidi Brana Mićunovića, Milošević raspreda o planu A i B , prijeteći unaprijed građanima Nikšića policijom, koja je, u popriličnom broju, već stigla u grad! On ne shvata, da crnogorska policija neće ići na svoje građane, pa mu savjetujemo da pripremi plan C i D, trebaće mu!

Članovi PKS-a su, uostalom, bili u porodičnoj kući, dogovarali način rada za nedjelju, većina u rodbinskoj vezi, koji, usput, imaju i dozvolu od predsjedništva PKS-a za izlazak iz objekata stanovanja zbog obaveza koje imaju u susret lokalnim izborima.

PKS, ovim putem,  poziva svoje članove, simpatizere, ostale suvereniste  na strpljenje i poručuje im da u nedjelju kazne bar one koji su ključno doprinijeli slamanju Crne Gore i da uskrate glas upravo pokretu URA, čiji vrh sprovodi torturu nad crnogorskim građanima, stalnim hapšenjem, optužbama, vrijeđanjem i prijetnjama, neprimjerenim današnjem vremenu. Uskraćivanjem glasa pokretu URA, doprinijećete pobjedi crnogorskog bloka u Nikšiću, pobjedi koja bi bila podstrek suverenističkim snagama na svim ostalim izborima u Crnoj Gori!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije