Connect with us

Društvo

PROGNANI AMBASADOR SE VRATIO U CRNU GORU: Kaže da je za prodaju Crne Gore – malo 30 srebrenjaka

Published

on

Foto: Novosti

Bivši ambasador Božović prisustvovao je uskršnjoj liturgiji u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, zajedno sa porodicom i vjernicima

Prognani ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović doputovao je u Nikšić u četvrtak, 29. aprila, prenose Novosti.

Ambasador Božović prvi put boravi u Crnoj Gori, nakon što ga je Vlada Crne Gore u novembru 2020. godine proglasila za personu non grata.

Božović je odlučio Uskrs proslaviti sa porodicom, roditeljima koji žive u njegovom rodnom Nikšiću. Tim povodom, na Veliku subotu, prisustvovao je liturgiji u crkvi u svom rodnom gradu, zatim u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću, a kasnije je posjetio i manastir Ostrog. Ambasador Božović prisustvovao je uskršnjoj liturgiji u Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, zajedno sa porodicom i vjernicima.

Evo kratke uskršnje čestitke koju je poslao ambasador:

„Srpskoj pravoslavnoj crkvi i svim njenim vjernicima u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i dijaspori, kao i svim pravoslavnim, srećan praznik tokom praznika, sa željom da nam u naša srca i živote donese Hristoliku ljubav. Crnoj Gori, svetici i svim njenim građanima dobre volje, želim sve što i sebi i svojoj porodici, da bude vječna i da je niko više nikada neće prodati za 30 srebrnika. Uskrsli Gospodaru, donesi nam pravdu i Zakone koji neće biti lažni i pilatovski. Bože, spasi svece i istinu kao životvorno biće, koje će nam donijeti potrebno pomirenje, oprost i novi život. Neka je vječno bratsko prijateljstvo naših država Srbije i Crne Gore, u međusobnoj ljubavi i poštovanju. Hristos Voskrese!”

 

2 Comments

2 Komentara

  1. Dolcea

    02.05.2021. at 16:03

    To što CG zelio Vaskrs ti vratio u tvoj dom i porod!

  2. Zoran_Novović

    02.05.2021. at 19:19

    Koje licemjerje kad izdajnik zbori o izdaji. Fuuj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije